Kim, zorgprofessional: “Yes, ik heb een nieuwe baan! Mijn loopbaantraject bij Paulien was echt zo ontzettend leuk en leerzaam. Paulien is zo’n leuke en inspirerende vrouw, waar ik heel veel van geleerd heb. Door haar ben ik weer in mijn kracht gaan staan en durfde ik de sollicitaties bij nieuwe uitdagingen, met gemak aan. Echt een aanrader voor iedereen!”

Onder het kopje ‘Over’ vind je reviews en bovendien interessante vergoedingsmogelijkheden.

Gratis loopbaantraject
HR aan zEE = vOL

Helaas was de subsidiepot voor het gratis loopbaanadvies 2.0 al snel leeg. Tip: Raadpleeg in het menu 'Over' de vergoedingsmogelijkheden voor de reguliere trajecten bij HR aan Zee!

Wat houdt het precies in?

Het gratis loopbaantraject bij HR Aan Zee is een trefzeker ontwikkeltraject in een fijne sfeer. Na een intake en een arbeidsmarktscan kijken we in 3-4 sessies naar je huidige werksituatie, naar wie je bent, wat je drijft, waar je passies en talenten liggen en wat je wensen zijn. Dit alles vertalen we samen in een persoonlijk ontwikkelplan met concrete arbeidsmarktkansen. Als bonus geef ik je desgewenst wat netwerk- en sollicitatietips mee. Waardevol omdat ik zelf jarenlang op de selectiestoel heb gezeten. De gesprekken vinden face-to-face, aan zee of online plaats. Net wat jij wenst.

Is het iets voor mij of voor mijn medewerker?

Misschien ben je niet meer helemaal happy in je werk of word je door omstandigheden gedwongen tot nieuwe keuzes. Het kan ook zijn dat je meer in je mars hebt of behoefte hebt aan nieuwe uitdaging, passie of zingeving in je werk. Wellicht geldt iets dergelijks voor één of enkele van jouw medewerkers? Het maakt niet uit in welke situatie jij zit, of je nu werkgever, werknemer, zelfstandige of werkzoekende bent. Dit traject is geschikt voor iedereen die meer werkgeluk nastreeft. Neem snel contact op of meld je direct of uiterlijk in november aan want vol=vol. 

Meld je aan

Helaas was de subsidiepot voor het gratis loopbaanadvies 2.0 al snel leeg. Tip: Raadpleeg de vergoedingsmogelijkheden voor de reguliere trajecten bij HR aan Zee!