Leoniek, voormalig teamleider en ondernemer: “Op naar de 2e ronde! Ik ben zo blij dat ik mij tot jou heb gewend, Paulien. Je hebt mij enorm geholpen om een duidelijk beeld te krijgen hoe ik verder wil in mijn werk. Wat voor mij belangrijk is, wat ik kan en ook wat ik níet wil. Ik voel me compleet begrepen door jou en door de prettige sfeer die jij creëert en wat je uitstraalt was het elke sessie fijn om hard aan de slag te gaan en ging ik met een heel positief gevoel weer huiswaarts. Met tricks en tools maar vooral in m’n eigen kracht ben ik inmiddels klaar voor een tweede sollicitatieronde!”

Onder het kopje ‘Over’ vind je reviews en bovendien interessante vergoedingsmogelijkheden.

ONT-WIKKELEN

Wist je dat het beste advies echt altijd in jezelf zit? Maar hoe vind je dan die eigen wijsheid? In mijn trajecten vraag ik altijd wel een keer wat je als klein meisje of jongetje later wilde worden. Als kind leefde je namelijk nog vanuit je pure kern. Door terug te gaan naar die kern ónt-wikkel je jezelf letterlijk. Meer eraf dus dan erbij. Je word je er bewust van dat jij níet je opgebouwde overtuigingen bent en ook niet je gedachten, emoties, je uiterlijk, vervelende ervaringen en alles waarmee jij je in de loop van je leven hebt geïdentificeerd. Dus, waar droomde jij allemaal van in je jongste jaren? Ik ben benieuwd. Sea you, Paulien

Informeer vrijblijvend naar actuele subsidie- en vergoedingsmogelijkheden voor loopbaantrajecten en HR aan Zee diensten ter bevordering van een actief leer- en ontwikkelklimaat.