Kim, zorgprofessional: “Yes, ik heb een nieuwe baan! Mijn loopbaantraject bij Paulien was echt zo ontzettend leuk en leerzaam. Paulien is zo’n leuke en inspirerende vrouw, waar ik heel veel van geleerd heb. Door haar ben ik weer in mijn kracht gaan staan en durfde ik de sollicitaties bij nieuwe uitdagingen, met gemak aan. Echt een aanrader voor iedereen!”

Onder het kopje ‘Over’ vind je reviews en bovendien interessante vergoedingsmogelijkheden.

ONT-WIKKELEN

Wist je dat het beste advies echt altijd in jezelf zit? Maar hoe vind je dan die eigen wijsheid? In mijn trajecten vraag ik altijd wel een keer wat je als klein meisje of jongetje later wilde worden. Als kind leefde je namelijk nog vanuit je pure kern. Door terug te gaan naar die kern ónt-wikkel je jezelf letterlijk. Meer eraf dus dan erbij. Je word je er bewust van dat jij níet je opgebouwde overtuigingen bent en ook niet je gedachten, emoties, je uiterlijk, vervelende ervaringen en alles waarmee jij je in de loop van je leven hebt geïdentificeerd. Dus, waar droomde jij allemaal van in je jongste jaren? Ik ben benieuwd. Sea you, Paulien

‘KAPITEIN VAN JE EIGEN SCHIP’ is een studiemotivatie-traject voor jongeren van 12-18 jaar. Het vergroot de mentale weerbaarheid en het zelfbewustzijn van kwetsbare jongeren. Een structurele kwaliteitskeuze die past in de menukaart van het ministerie van OCW.