Kim, zorgprofessional: “Yes, ik heb een nieuwe baan! Mijn loopbaantraject bij Paulien was echt zo ontzettend leuk en leerzaam. Paulien is zo’n leuke en inspirerende vrouw, waar ik heel veel van geleerd heb. Door haar ben ik weer in mijn kracht gaan staan en durfde ik de sollicitaties bij nieuwe uitdagingen, met gemak aan. Echt een aanrader voor iedereen!”

Onder het kopje ‘Over’ vind je reviews en bovendien interessante vergoedingsmogelijkheden.

HR partner

Happy Results diensten

Als HR-partner werk ik volledig op maat. Door mijn senioriteit in het vak is er veel mogelijk. De cultuurtrajecten die ik begeleid noem ik wel eens gekscherend Happy Results trajecten. Dit omdat ze blijvend meer werkgeluk én organisatiesucces bevorderen. Om een beeld te schetsen van mijn aanpak hierbij verwijs ik je naar mijn werkwijze. Naast verandercoach ben ik in overleg inzetbaar als HR businesspartner of als interim HR professional. Voor meer informatie over mijn achtergrond verwijs ik graag naar mijn LinkedIn profiel.
thumbnail_IMG_6277werkgelukstermetvingers

Helaas was de subsidiepot voor het gratis loopbaanadvies 2.0 al snel leeg. Tip: Raadpleeg de vergoedingsmogelijkheden voor de reguliere trajecten bij HR aan Zee!