Leoniek, voormalig teamleider en ondernemer: “Op naar de 2e ronde! Ik ben zo blij dat ik mij tot jou heb gewend, Paulien. Je hebt mij enorm geholpen om een duidelijk beeld te krijgen hoe ik verder wil in mijn werk. Wat voor mij belangrijk is, wat ik kan en ook wat ik níet wil. Ik voel me compleet begrepen door jou en door de prettige sfeer die jij creëert en wat je uitstraalt was het elke sessie fijn om hard aan de slag te gaan en ging ik met een heel positief gevoel weer huiswaarts. Met tricks en tools maar vooral in m’n eigen kracht ben ik inmiddels klaar voor een tweede sollicitatieronde!”

Onder het kopje ‘Over’ vind je reviews en bovendien interessante vergoedingsmogelijkheden.

HR partner

Happy Results diensten

Als HR-partner werk ik volledig op maat. Door mijn senioriteit in het vak is er veel mogelijk.

!! ACTIE: In de maanden maart 2022 en september 2022 kan door het MKB weer tot € 25.000 SLIM-subsidie worden aangevraagd op HR aan Zee trajecten! Contact me vrijblijvend voor de mogelijkheden !!

De cultuur- en organisatietrajecten die ik begeleid noem ik wel eens gekscherend Happy Results trajecten. Dit omdat ze blijvend meer werkgeluk én organisatiesucces bevorderen. Om een beeld te schetsen van mijn aanpak hierbij verwijs ik je naar mijn werkwijze.

Naast verandercoach ben ik in overleg inzetbaar als HR businesspartner of als interim HR professional. Voor meer informatie over mijn achtergrond verwijs ik graag naar mijn LinkedIn profiel.

thumbnail_IMG_6277werkgelukstermetvingers

Informeer vrijblijvend naar actuele subsidie- en vergoedingsmogelijkheden voor loopbaantrajecten en HR aan Zee diensten ter bevordering van een actief leer- en ontwikkelklimaat.