Kim, zorgprofessional: “Yes, ik heb een nieuwe baan! Mijn loopbaantraject bij Paulien was echt zo ontzettend leuk en leerzaam. Paulien is zo’n leuke en inspirerende vrouw, waar ik heel veel van geleerd heb. Door haar ben ik weer in mijn kracht gaan staan en durfde ik de sollicitaties bij nieuwe uitdagingen, met gemak aan. Echt een aanrader voor iedereen!”

Onder het kopje ‘Over’ vind je reviews en bovendien interessante vergoedingsmogelijkheden.

HR partner

Happy Results diensten

Als HR-partner werk ik volledig op maat. Door mijn senioriteit in het vak is er veel mogelijk.

!! ACTIE: Gedurende de maand september 2021 kan door het MKB weer tot € 25.000 SLIM-subsidie worden aangevraagd op HR aan Zee trajecten! Contact me snel en vrijblijvend voor de mogelijkheden of lees mijn recente Linkedin post van 9/9 !!

De cultuur- en organisatietrajecten die ik begeleid noem ik wel eens gekscherend Happy Results trajecten. Dit omdat ze blijvend meer werkgeluk én organisatiesucces bevorderen. Om een beeld te schetsen van mijn aanpak hierbij verwijs ik je naar mijn werkwijze.

Naast verandercoach ben ik in overleg inzetbaar als HR businesspartner of als interim HR professional. Voor meer informatie over mijn achtergrond verwijs ik graag naar mijn LinkedIn profiel.

thumbnail_IMG_6277werkgelukstermetvingers

‘KAPITEIN VAN JE EIGEN SCHIP’ is een studiemotivatie-traject voor jongeren van 12-18 jaar. Het vergroot de mentale weerbaarheid en het zelfbewustzijn van kwetsbare jongeren. Een structurele kwaliteitskeuze die past in de menukaart van het ministerie van OCW.