Kim, zorgprofessional: “Yes, ik heb een nieuwe baan! Mijn loopbaantraject bij Paulien was echt zo ontzettend leuk en leerzaam. Paulien is zo’n leuke en inspirerende vrouw, waar ik heel veel van geleerd heb. Door haar ben ik weer in mijn kracht gaan staan en durfde ik de sollicitaties bij nieuwe uitdagingen, met gemak aan. Echt een aanrader voor iedereen!”

Onder het kopje ‘Over’ vind je reviews en bovendien interessante vergoedingsmogelijkheden.

Loopbaancoaching

Voor particulieren, zzp-ers en werkgevers

Jouw behoefte bepaalt welk pakket je kiest. In alle trajecten staat persoonlijke kracht aan de basis van nieuw loopbaangeluk. Van jouzelf of van jouw medewerker. De werkwijze is altijd van binnen naar buiten en we gebruiken veel inzichten uit de positieve psychologie.

Het complete pakket is geschikt als je zoekt naar een eigentijds en trefzeker totaaltraject voor jezelf of voor je (boventallige) medewerker. We nemen de tijd om stil te staan bij persoonlijke passies, drijfveren en talenten. We maken gebruik van erkende testen, een arbeidsmarktscan en vooral veel zelfreflectie. Eventuele blokkades ruimen we op zodat we ongeveer halverwege het traject vol positieve energie een helder loopbaanplan kunnen maken. Dit plan is zo nodig voorzien van tussenstappen en ontwikkelacties. Na het ‘branden’ van jouw unieke kracht en voorzien van waardevolle presentatie- en sollicitatietips ben jij tenslotte helemaal klaar om te scoren! 

In het compacte pakket werken we ook met testen, scans en zelfreflectie, maar schakelen we meestal eerder over naar concrete loopbaanplanning. Dit pakket is geschikt voor als je al redelijk helder hebt wat je wilt en kunt. Vooral voor de professionele check en/of de weg ernaar toe heb je behoefte aan loopbaancoaching. Het solliciteren en presenteren van jezelf gaat je over het algemeen goed af.

Het gratis loopbaantraject 2.0 bij HR aan Zee is een ontwikkeladvies dat door de overheid wordt gesubsidieerd. Inschrijven is helaas niet meer mogelijk. Tip: Ook voor reguliere trajecten bij HR aan Zee zijn vergoedingsmogelijkheden.

Let op: tegen meerprijs is professionele ondersteuning mogelijk bij het maken van een videopitch.

Het kan ook zijn dat jij precies weet wat je wilt maar het solliciteren lastig vindt. Bekijk dan de mogelijkheden voor sollicitatiehulp

Tarieven: Per pakket tref je hieronder de all-in tarieven voor particulieren én zzp-ers. Graag wijs ik je op de vergoedingsmogelijkheden. De tarieven voor werkgevers zijn exclusief btw en vind je onderaan ieder pakket.

loopbaantraject: VOL

3-4 sessies
0
 • Arbeidsmarktscan
 • Loopbaanplan
 • Gesubsidieerd

Compact pakket

3-4 sessies + voorbereiding
659
 • Koersbepaling- beknopt
 • Erkende testen en arbeidsmarktscan
 • Loopbaanplan en persoonlijk profiel
 • CV- en sollicitatietips

compleet pakket

5-6 sessies + voorbereiding
879
 • Koersbepaling
 • Erkende testen en arbeidsmarktscan
 • Loopbaanplan en persoonlijk profiel
 • Succesvol solliciteren

‘KAPITEIN VAN JE EIGEN SCHIP’ is een studiemotivatie-traject voor jongeren van 12-18 jaar. Het vergroot de mentale weerbaarheid en het zelfbewustzijn van kwetsbare jongeren. Een structurele kwaliteitskeuze die past in de menukaart van het ministerie van OCW.