Leoniek, voormalig teamleider en ondernemer: “Op naar de 2e ronde! Ik ben zo blij dat ik mij tot jou heb gewend, Paulien. Je hebt mij enorm geholpen om een duidelijk beeld te krijgen hoe ik verder wil in mijn werk. Wat voor mij belangrijk is, wat ik kan en ook wat ik níet wil. Ik voel me compleet begrepen door jou en door de prettige sfeer die jij creëert en wat je uitstraalt was het elke sessie fijn om hard aan de slag te gaan en ging ik met een heel positief gevoel weer huiswaarts. Met tricks en tools maar vooral in m’n eigen kracht ben ik inmiddels klaar voor een tweede sollicitatieronde!”

Onder het kopje ‘Over’ vind je reviews en bovendien interessante vergoedingsmogelijkheden.

Loopbaancoaching

Voor particulieren, zzp-ers en werkgevers

Jouw behoefte bepaalt welk pakket je kiest. In alle trajecten staat persoonlijke kracht aan de basis van nieuw loopbaangeluk. Van jouzelf of van jouw medewerker. De werkwijze is altijd van binnen naar buiten en we gebruiken veel inzichten uit de positieve psychologie.

Het COMPLETE PAKKET is geschikt als je zoekt naar een eigentijds en trefzeker totaaltraject voor jezelf of voor je (boventallige) medewerker. We nemen de tijd om stil te staan bij persoonlijke passies, drijfveren en talenten. We maken gebruik van erkende testen, een arbeidsmarktscan en vooral veel zelfreflectie. Eventuele blokkades ruimen we op zodat we ongeveer halverwege het traject vol positieve energie een helder loopbaanplan kunnen maken. Dit plan is zo nodig voorzien van tussenstappen en ontwikkelacties. Na het ‘branden’ van jouw unieke kracht en voorzien van waardevolle presentatie- en sollicitatietips ben jij tenslotte helemaal klaar om te scoren! 

Ook via het COMPACTE PAKKET kom je ‘krachtig op loopbaankoers’. We werken ook in dit traject met testen, scans en zelfreflectie, maar schakelen meestal eerder over naar concrete loopbaanplanning. Dit pakket is geschikt voor als je al redelijk helder hebt wat je wilt en kunt. Vooral voor de professionele check en/of de weg ernaar toe heb je behoefte aan loopbaancoaching. Het solliciteren en presenteren van jezelf gaat je over het algemeen goed af.

KOSTELOZE ONTWIKKELADVIEZEN: Meld je NU (april22) aan!!

<MBO2 diplomaniveau: Volledig gesubsidieerd ontwikkeladvies. >MBO2 diplomaniveau: bekostigd loopbaanadvies via je STAP-budget. 

Overige weetjes:

 • Ook voor reguliere trajecten bij HR aan Zee zijn vergoedingsmogelijkheden.
 • Tegen meerprijs is professionele ondersteuning mogelijk bij het maken van een videopitch.
 • Het kan ook zijn dat jij precies weet wat je wilt maar het solliciteren lastig vindt. Bekijk dan de mogelijkheden voor sollicitatiehulp

Tarieven: Per pakket tref je hieronder de all-in tarieven voor particulieren én zzp-ers. Graag wijs ik je op de vergoedingsmogelijkheden. De tarieven voor werkgevers zijn exclusief btw en vind je onderaan ieder pakket.

ontwikkeladvies

loopbaansessies
0
 • Arbeidsmarktscan
 • Loopbaanplan
 • Gesubsidieerd

Compact pakket

loopbaansessies en online diensten op maat
659
 • Koersbepaling- beknopt
 • Erkende testen en arbeidsmarktscan
 • Loopbaanplan en persoonlijk profiel
 • CV- en sollicitatietips

compleet pakket

loopbaansessies en online diensten op maat
879
 • Koersbepaling
 • Erkende testen en arbeidsmarktscan
 • Loopbaanplan en persoonlijk profiel
 • Succesvol solliciteren

Informeer vrijblijvend naar actuele subsidie- en vergoedingsmogelijkheden voor loopbaantrajecten en HR aan Zee diensten ter bevordering van een actief leer- en ontwikkelklimaat.