Kim, zorgprofessional: “Yes, ik heb een nieuwe baan! Mijn loopbaantraject bij Paulien was echt zo ontzettend leuk en leerzaam. Paulien is zo’n leuke en inspirerende vrouw, waar ik heel veel van geleerd heb. Door haar ben ik weer in mijn kracht gaan staan en durfde ik de sollicitaties bij nieuwe uitdagingen, met gemak aan. Echt een aanrader voor iedereen!”

Onder het kopje ‘Over’ vind je reviews en bovendien interessante vergoedingsmogelijkheden.

Paulien Possemis

Over mij

Ik ben al 55 jaar Paulien en woon in het mooie Noordwijk. Als kind al fantaseerde ik erover om ooit bij het strand te wonen. Naast onze geweldige dochters, vrienden en familie is het dan ook de zee die me inspireert. Het was tijdens een strandwandeling dat ik het ineens zeker wist: Ik wilde me volledig inzetten om anderen te helpen de kracht te ontdekken van studie- en werkgeluk. Ik besloot mijn jarenlange HR-carrière in loondienst achter me te laten en de sprong naar zelfstandig ondernemerschap te maken. Heerlijk om jong en oud te helpen bij het bouwen en waarmaken van dromen. Mijn inside-out werkwijze is de rode draad in de sessies. Het bevat een toolkit die bestaat uit gedegen vakkennis, (levens)ervaring en uiteraard mezelf en mijn persoonlijke visie op ontwikkeling. Ik zet deze toolkit flexibel in en vul ‘m regelmatig aan met nieuwe inzichten. Naast individuele loopbaancoaching hebben ook het begeleiden van jongeren en cultuurveranderingstrajecten mijn passie. Om een lang verhaal kort te maken ondersteun ik diverse strandwandelingen verder jongeren, ouderen én bedrijven in hun ontwikkeling. Dit doe ik via loopbaan-, branding-, studiemotivatie- en werkgeluktrajecten. Samen met de klant maak ik met veel plezier succesmodellen van intrinsiek studie- en werkgeluk. Want dát is de kritische succesfactor waar ik in geloof.

IMG_3118

Methode

Eigen inside-out methode o.a. gebaseerd op de positieve psychologie

Maatwerk

Vertrekpunt zijn de cliëntbehoefte en maatwerk.

Online sessies

Online sessies mogelijk evenals buitensessies.

Scoren

Shinen en scoren vanuit unieke kracht.

Marktoriëntatie

Concrete marktoriëntatie en sollicitatiebegeleiding.

Netwerk

Gebruik van een waardevol netwerk in diverse branches en opleidingen

HR-senioriteit

Jarenlange HR-senioriteit op raakvlak mens/organisatie

Scholing

Academisch geschoold in gedrags- en bedrijfswetenschappen.

Gecertificeerd

Gecertificeerd begeleider/coach en specialisatie HSP

Bonus

Blijvend resultaat gegarandeerd

‘KAPITEIN VAN JE EIGEN SCHIP’ is een studiemotivatie-traject voor jongeren van 12-18 jaar. Het vergroot de mentale weerbaarheid en het zelfbewustzijn van kwetsbare jongeren. Een structurele kwaliteitskeuze die past in de menukaart van het ministerie van OCW.