Leoniek, voormalig teamleider en ondernemer: “Op naar de 2e ronde! Ik ben zo blij dat ik mij tot jou heb gewend, Paulien. Je hebt mij enorm geholpen om een duidelijk beeld te krijgen hoe ik verder wil in mijn werk. Wat voor mij belangrijk is, wat ik kan en ook wat ik níet wil. Ik voel me compleet begrepen door jou en door de prettige sfeer die jij creëert en wat je uitstraalt was het elke sessie fijn om hard aan de slag te gaan en ging ik met een heel positief gevoel weer huiswaarts. Met tricks en tools maar vooral in m’n eigen kracht ben ik inmiddels klaar voor een tweede sollicitatieronde!”

Onder het kopje ‘Over’ vind je reviews en bovendien interessante vergoedingsmogelijkheden.

Paulien Possemis

Over mij

Als polderkind fantaseerde ik erover om ooit bij het strand te wonen. En dat is gelukt! Naast onze geweldige dochters, vrienden en familie is het dan ook de zee die me inspireert. Het was tijdens een strandwandeling dat ik het ineens zeker wist: Ik wilde me volledig inzetten om anderen te helpen de kracht te ontdekken van studie- en werkgeluk. Ik besloot mijn jarenlange HR-carrière in loondienst achter me te laten en de sprong naar zelfstandig ondernemerschap te maken. Heerlijk om jong en oud te helpen bij het bouwen en waarmaken van dromen. Mijn inside-out werkwijze is de rode draad in de sessies. Het bevat een toolkit die bestaat uit gedegen vakkennis, (levens)ervaring en uiteraard mezelf en mijn persoonlijke visie op ontwikkeling. Ik zet deze toolkit flexibel in en vul ‘m regelmatig aan met nieuwe inzichten. Naast individuele loopbaancoaching hebben ook het begeleiden van jongeren en cultuurveranderingstrajecten mijn passie. Om een lang verhaal kort te maken ondersteun ik diverse strandwandelingen verder jongeren, ouderen én bedrijven in hun ontwikkeling. Dit doe ik via loopbaan-, branding-, studiemotivatie- en werkgeluktrajecten. Samen met de klant maak ik met veel plezier succesmodellen van intrinsiek studie- en werkgeluk. Want dát is de kritische succesfactor waar ik in geloof.

IMG_3118

Methode

Eigen inside-out methode o.a. gebaseerd op de positieve psychologie

Maatwerk

Vertrekpunt zijn de cliëntbehoefte en maatwerk.

Online sessies

Online sessies mogelijk evenals buitensessies.

Scoren

Shinen en scoren vanuit unieke kracht.

Marktoriëntatie

Concrete marktoriëntatie en sollicitatiebegeleiding.

Netwerk

Gebruik van een waardevol netwerk in diverse branches en opleidingen

HR-senioriteit

Jarenlange HR-senioriteit op raakvlak mens/organisatie

Scholing

Academisch geschoold in gedrags- en bedrijfswetenschappen.

Gecertificeerd

Gecertificeerd begeleider/coach en specialisatie HSP

Bonus

Blijvend resultaat gegarandeerd

Informeer vrijblijvend naar actuele subsidie- en vergoedingsmogelijkheden voor loopbaantrajecten en HR aan Zee diensten ter bevordering van een actief leer- en ontwikkelklimaat.