Kim, zorgprofessional: “Yes, ik heb een nieuwe baan! Mijn loopbaantraject bij Paulien was echt zo ontzettend leuk en leerzaam. Paulien is zo’n leuke en inspirerende vrouw, waar ik heel veel van geleerd heb. Door haar ben ik weer in mijn kracht gaan staan en durfde ik de sollicitaties bij nieuwe uitdagingen, met gemak aan. Echt een aanrader voor iedereen!”

Onder het kopje ‘Over’ vind je reviews en bovendien interessante vergoedingsmogelijkheden.

Paulien Possemis

Over mij

Ik ben al 55 jaar Paulien en woon in het mooie Noordwijk. Als kind al fantaseerde ik erover om ooit bij het strand te wonen. Naast onze geweldige dochters, vrienden en familie is het dan ook de zee die me inspireert. Het was tijdens een strandwandeling dat ik het ineens zeker wist: Ik wilde me volledig inzetten om anderen te helpen de kracht te ontdekken van werkgeluk. Ik besloot mijn jarenlange HR-carrière in loondienst achter me te laten en de sprong naar zelfstandig ondernemerschap te maken. Heerlijk om jong en oud te helpen bij het waarmaken van hún dromen met als gereedschap mezelf en mijn jarenlang beproefde inside-out werkwijze. Naast individuele loopbaancoaching heeft ook het begeleiden van cultuurverandering mijn passie. Diverse strandwandelingen verder ondersteun ik particulieren en bedrijven bij loopbaan-, branding- en werkgeluktrajecten. Samen met de klant maak ik met veel plezier verdienmodellen van werkgeluk. Want dát is waar ik in geloof.

IMG_3118

Methode

Eigen inside-out methode o.a. gebaseerd op de positieve psychologie

Maatwerk

Vertrekpunt zijn de cliëntbehoefte en maatwerk.

Online sessies

Online sessies mogelijk evenals buitensessies.

Scoren

Shinen en scoren vanuit unieke kracht.

Marktoriëntatie

Concrete marktoriëntatie en sollicitatiebegeleiding.

Netwerk

Gebruik van een waardevol netwerk in diverse branches en opleidingen

HR-senioriteit

Jarenlange HR-senioriteit op raakvlak mens/organisatie

Scholing

Academisch geschoold in gedrags- en bedrijfswetenschappen.

Gecertificeerd

Gecertificeerd begeleider/coach en specialisatie HSP

Bonus

Blijvend resultaat gegarandeerd

Helaas was de subsidiepot voor het gratis loopbaanadvies 2.0 al snel leeg. Tip: Raadpleeg de vergoedingsmogelijkheden voor de reguliere trajecten bij HR aan Zee!