Kim, zorgprofessional: “Yes, ik heb een nieuwe baan! Mijn loopbaantraject bij Paulien was echt zo ontzettend leuk en leerzaam. Paulien is zo’n leuke en inspirerende vrouw, waar ik heel veel van geleerd heb. Door haar ben ik weer in mijn kracht gaan staan en durfde ik de sollicitaties bij nieuwe uitdagingen, met gemak aan. Echt een aanrader voor iedereen!”

Onder het kopje ‘Over’ vind je reviews en bovendien interessante vergoedingsmogelijkheden.

Reviews

5/5
L.
Lees verder
voormalig teamleider en ondernemer: "Op naar de 2e ronde! Ik ben zo blij dat ik mij tot jou heb gewend, Paulien. Je hebt mij enorm geholpen om een duidelijk beeld te krijgen hoe ik verder wil in mijn werk. Wat voor mij belangrijk is, wat ik kan en ook wat ik níet wil. Ik voel me compleet begrepen door jou en door de fijne, rustige sfeer die jij creëert en wat je uitstraalt was het elke sessie fijn om naar je toe te komen en ging ik met een heel positief gevoel weer huiswaarts. Met tricks en tools maar vooral in m'n eigen kracht ben ik inmiddels klaar voor een tweede sollicitatieronde!"
M.
Lees verder
In between jobs: "Het is wel aanpakken hoor. Stof tot nadenken, inzichten verkrijgen en actie. Met een frisse blik kijken naar jezelf en jezelf zo zien dat je weer mogelijkheden ziet op de arbeidsmarkt. Vooral in deze tijd gun ik iedereen jouw ondersteuning. Dank je wel Paulien, ook voor je 'warme' introductie in de zorgsector."
G.
Lees verder
Stewardess: "Het klikte direct met Paulien en al in het eerste gesprek kwamen we loepzuiver tot de kern. De tweede keer scheen de zon en besloten we langs zee te wandelen. Daar hebben we samen m'n droom uitgewerkt. We zagen maar een paar vliegtuigen en hebben zelfs gelachen. Via het netwerk van Paulien en een wervende pitch kan ik, zodra de maatregelen soepeler worden, een ochtendje meekijken in het onderwijs. Echte aanrader, dit traject!
L.
Lees verder
Manager zorginstelling: "Samen met Paulien de balans opgemaakt: wie ben ik, waar sta ik nu en wat wil ik verder met mijn leven. Terug naar de kern, de bedoeling, mijn eigen kracht en talenten. Fijn om in 2021 vol energie en inspiratie te starten met een concreet plan richting nieuw werkgeluk. Bedankt Paulien voor de fijne momenten samen en zeker tot ziens!"
N.
Lees verder
Klaar om te re-integreren: "Bedankt voor dit binnenstebuiten-traject en je zeer complete rapportages en actieplan. Spijkers op de kop. Ik heb het getroffen met je! Ik kan nu door de bomen het bos weer zien en het is helder wanneer bepaalde stappen of actiepunten logisch zijn. Bedankt ook voor het vertrouwen in mij en in mijn droom, de tussenstapjes, het uitzoekwerk en het aanbod om mijn CV door te nemen en als referent op te treden, daar maak ik graag gebruik van. We houden contact!"
A.
Lees verder
Verzorgende IG: "Samen met Paulien heb ik onderzocht of ik nog op mijn plek zit of dat ik moest luisteren naar die kriebels. Mooie gesprekken, hard werken, maar verhelderend. En ja, ik ga de uitdaging zeker aan; niet nu, maar zeker nog dit jaar. I go for it! Bedankt en liefs."
M.
Lees verder
Financieel analist bank: "Ik gun iedereen een loopbaantraject bij HR aan Zee! Ondanks de afstand koos ik voor dit traject, omdat ik niet meer 'werkgelukkig' ben in mijn huidige functie. Paulien is namelijk een hele fijne gesprekspartner, luistert goed en komt met goede tips, ideeën en netwerkcontacten. Ze laat je gaandeweg inzien waar je talent ligt en heeft mij geholpen daar zelf ook vertrouwen in te krijgen. Ik heb heel veel energie gekregen uit deze gesprekken en gooi het roer zeker om!"
B.
Lees verder
Zorgmanager: “In een aantal sessies heb ik samen met Paulien zicht gekregen op mijn talenten, passies en ook energievreters. Hierdoor kon ik tot een keuze komen voor een baan die me (nog) beter ligt. Paulien is een vrouw met kennis en scherpte in de gesprekken, waarin je snel tot de kern komt. De prikkelende thuisopdrachten zorgen ervoor dat je actief in het proces betrokken blijft. Ik ben zeker klaar voor de volgende stap.”
Kim
Kim
Lees verder
Zorgprofessional: "Yes, ik heb een nieuwe baan! Mijn loopbaantraject bij Paulien was echt zo ontzettend leuk en leerzaam. Paulien is zo’n leuke en inspirerende vrouw, waar ik heel veel van geleerd heb. Door haar ben ik weer helemaal in mijn kracht gaan staan en durfde ik de sollicitaties bij nieuwe uitdagingen, met gemak aan. Echt een aanrader voor iedereen!"
Previous
Next

Leonieke, voormalig teamleider en ondernemer: “Op naar de 2e ronde! Ik ben zo blij dat ik mij tot jou heb gewend, Paulien. Je hebt mij enorm geholpen om een duidelijk beeld te krijgen hoe ik verder wil in mijn werk. Wat voor mij belangrijk is, wat ik kan en ook wat ik níet wil. Ik voel me compleet begrepen door jou en door de fijne, rustige sfeer die jij creëert en wat je uitstraalt was het elke sessie fijn om naar je toe te komen en ging ik met een heel positief gevoel weer huiswaarts. Met tricks en tools maar vooral in m’n eigen kracht ben ik inmiddels klaar voor een tweede sollicitatieronde!”

Marieke, in between jobs: “Het is wel aanpakken hoor. Stof tot nadenken, inzichten verkrijgen en actie. Met een frisse blik kijken naar jezelf en jezelf zo zien dat je weer mogelijkheden ziet op de arbeidsmarkt. Vooral in deze tijd gun ik iedereen jouw ondersteuning. Dank je wel Paulien, ook voor je ‘warme’ introductie in de zorgsector.”

G., stewardess: “Het klikte direct met Paulien en al in het eerste gesprek kwamen we loepzuiver tot de kern. De tweede keer scheen de zon en besloten we langs zee te wandelen. Daar hebben we samen m’n droom uitgewerkt. We zagen maar een paar vliegtuigen en hebben zelfs gelachen. Via het netwerk van Paulien en een wervende pitch kan ik, zodra de maatregelen soepeler worden, een ochtendje meekijken in het onderwijs. Echte aanrader, dit traject! 

L., manager zorginstelling: “Samen met Paulien de balans opgemaakt: wie ben ik, waar sta ik nu en wat wil ik verder met mijn leven. Terug naar de kern, de bedoeling, mijn eigen kracht en talenten. Fijn om in 2021 vol energie en inspiratie te starten met een concreet plan richting nieuw werkgeluk. Bedankt Paulien voor de fijne momenten samen en zeker tot ziens!”

Niekie, klaar om te re-integreren: “Bedankt voor dit binnenstebuiten-traject en je zeer complete rapportages en actieplan. Spijkers op de kop. Ik heb het getroffen met je! Ik kan nu door de bomen het bos weer zien en het is helder wanneer bepaalde stappen of actiepunten logisch zijn. Bedankt ook voor het vertrouwen in mij en in mijn droom, de tussenstapjes, het uitzoekwerk en het aanbod om mijn CV door te nemen en als referent op te treden, daar maak ik graag gebruik van. We houden contact!”

A., verzorgende IG: “Samen met Paulien heb ik onderzocht of ik nog op mijn plek zit of dat ik moest luisteren naar die kriebels in mijn lijf. Mooie gesprekken, hard werken, maar verhelderend. En ja, ik ga de uitdaging zeker aan; niet nu, maar zeker nog dit jaar. I go for it! Bedankt en liefs.”

Marloes, financieel analist bank: “Ik gun iedereen een loopbaantraject bij HR aan Zee! Ondanks de afstand koos ik voor HR aan Zee, omdat ik niet meer ‘werkgelukkig’ ben in mijn huidige functie. Paulien heeft me veel energie gegeven. Ze is een hele fijne gesprekspartner, luistert goed en komt met handige tips, ideeën en netwerkcontacten.  Ze laat je gaandeweg inzien waar je talent ligt en heeft mij geholpen daar zelf ook vertrouwen in te krijgen. Zoom was hierbij geen obstakel. Ik gooi het roer vol energie om!”

B., Zorgmanager: “In een aantal sessies heb ik samen met Paulien zicht gekregen op mijn talenten, passies en ook energievreters. Hierdoor kon ik tot een keuze komen voor een baan die me (nog) beter ligt. Paulien is een vrouw met kennis en scherpte in de gesprekken, waarin je snel tot de kern komt. De prikkelende thuisopdrachten zorgen ervoor dat je actief in het proces betrokken blijft. Ik ben zeker klaar voor de volgende stap.”

Kim, zorgprofessional: “Yes, ik heb een nieuwe baan! Mijn loopbaantraject bij Paulien was echt zo ontzettend leuk en leerzaam. Paulien is zo’n leuke en inspirerende vrouw, waar ik heel veel van geleerd heb. Door haar ben ik weer in mijn kracht gaan staan en durfde ik de sollicitaties bij nieuwe uitdagingen, met gemak aan. Echt een aanrader voor iedereen!”

 

 

 

 

 

 

 

‘KAPITEIN VAN JE EIGEN SCHIP’ is een studiemotivatie-traject voor jongeren van 12-18 jaar. Het vergroot de mentale weerbaarheid en het zelfbewustzijn van kwetsbare jongeren. Een structurele kwaliteitskeuze die past in de menukaart van het ministerie van OCW.