Kim, zorgprofessional: “Yes, ik heb een nieuwe baan! Mijn loopbaantraject bij Paulien was echt zo ontzettend leuk en leerzaam. Paulien is zo’n leuke en inspirerende vrouw, waar ik heel veel van geleerd heb. Door haar ben ik weer in mijn kracht gaan staan en durfde ik de sollicitaties bij nieuwe uitdagingen, met gemak aan. Echt een aanrader voor iedereen!”

Onder het kopje ‘Over’ vind je reviews en bovendien interessante vergoedingsmogelijkheden.

Sollicitatiebegeleiding

Voor particulieren, zzp-ers en werkgevers

Sollicitatiebegeleiding bij HR aan Zee helpt jou of je medewerker om dié droombaan te scoren die jij wilt. Extra waardevol omdat ik zelf jarenlang op de selectiestoel heb gezeten. Heel geschikt voor jou als je al weet wat je wilt en waard bent. Je kunt kiezen voor een volledige sollicitatiebegeleiding, voor een eenmalig advies of voor een CV-check. Het hangt van jouw behoefte af voor welk pakket jij kiest.

Succesvol solliciteren is een totaalpakket waarbij we in een viertal sessies praktisch aan de slag gaan. Je krijgt daarbij legio tips en tricks op maat. Eerst maken we een plan voor het bereiken van de arbeidsmarkt. Daarna leer je jezelf zien als sterk merk dat je wilt verkopen. Samen werken we aan je presentatiekracht, zowel op papier als live. We schrijven een pakkende pitch en zorgen dat alles klopt; je CV, je brief, je social media, je kleding en je opstelling in het gesprek. Ook oefenen we het sollicitatiegesprek inhoudelijk en vertel ik je alles over het geheim van verbindend solliciteren. En mocht succes de eerste keer toch uitblijven dan blijf ik je ondersteunen totdat je die baan scoort.

Sollicitatieadvies is een eenmalige sessie, waarin we aan de slag gaan met jouw specifieke sollicitatievraag. Het kan bijvoorbeeld gaan om ondersteuning bij je brief en CV, voorbereiding op een sollicitatiegesprek, een plan-de-campagne om de gewenste baan te vinden, een peptalk om in actie te komen, noem maar op.

Een CV check is geschikt wanneer je twijfelt of je Curriculum Vitae wel sterk genoeg is. Je wilt een second opinion van een deskundige die jou gerichte verbetertips geeft. Je CV is immers de eerste indruk die je maakt. De inhoud en uitstraling bepaalt of de werkgever of recruiter jou al dan niet besluit uit te nodigen. Belangrijk dus om er goed mee voor de dag te komen.

Let op: tegen meerprijs is professionele ondersteuning mogelijk bij het maken van een videopitch.

Tarieven: Per pakket tref je hieronder de all-in tarieven voor particulieren én zzp-ers. Graag wijs ik je op de vergoedingsmogelijkheden. De tarieven voor werkgevers zijn exclusief btw en vind je onderaan de pakketten.

CV check

45
  • Direct feedback op je CV
  • Terugkoppeling per mail 

Succesvol solliciteren

595
  • Moeiteloos richting arbeidsmarkt
  • 3-4 sessies, voorbereiding en onbeperkt mailcontact

Sollicitatieadvies

90
  • Direct tips en advies
  • Telefonisch of per mail

‘KAPITEIN VAN JE EIGEN SCHIP’ is een studiemotivatie-traject voor jongeren van 12-18 jaar. Het vergroot de mentale weerbaarheid en het zelfbewustzijn van kwetsbare jongeren. Een structurele kwaliteitskeuze die past in de menukaart van het ministerie van OCW.