Leoniek, voormalig teamleider en ondernemer: “Op naar de 2e ronde! Ik ben zo blij dat ik mij tot jou heb gewend, Paulien. Je hebt mij enorm geholpen om een duidelijk beeld te krijgen hoe ik verder wil in mijn werk. Wat voor mij belangrijk is, wat ik kan en ook wat ik níet wil. Ik voel me compleet begrepen door jou en door de prettige sfeer die jij creëert en wat je uitstraalt was het elke sessie fijn om hard aan de slag te gaan en ging ik met een heel positief gevoel weer huiswaarts. Met tricks en tools maar vooral in m’n eigen kracht ben ik inmiddels klaar voor een tweede sollicitatieronde!”

Onder het kopje ‘Over’ vind je reviews en bovendien interessante vergoedingsmogelijkheden.

Mijn werkwijze

Bij HR aan Zee werk ik altijd inside-out. Of het nu gaat om een persoon of een organisatie, we gaan altijd eerst terug naar de unieke krachtpunten. Deze maken we helder waarna we ze ‘branden’ om naar buiten toe sterk en trefzeker te kunnen shinen. Mijn werkwijze is geënt op de positieve psychologie en de bewustzijnspsychologie en werd jarenlang gefinetuned in diverse grote en kleinere organisaties. 

Loopbaancoaching
Bij een loopbaantraject starten we met de zoektocht naar jou en wat jou van binnen drijft en naar je passies en talenten. Hiervoor gebruiken we allerlei oefeningen. Eventuele blokkades ruimen we op. De sfeer is ontspannen. Er wordt doorgaans hard gewerkt; met een lach en soms ook een traan. Zodra je energie weer lekker stroomt zetten we samen jouw loopbaankoers op de rit. Dit is bij het complete traject ongeveer halverwege. We maken dan een concreet plan, zo nodig voorzien van tussenstappen en ontwikkelacties. Aan het eind van het traject weet je wat je wilt en waard bent en koers je trefzeker naar jouw nieuwe werkgeluk!

HR Partner
Als HR-partner werk ik volledig op maat. Door mijn senioriteit in het vak is er veel mogelijk. Als HR businesspartner werk ik resultaatgericht, verbindend en organisatiesensitief. Zowel de personeelsontwikkelingstrajecten als de cultuurtrajecten die ik begeleid noem ik wel eens gekscherend Happy Results trajecten. Ze resulteren namelijk in meer werkgeluk én in organisatiesucces. Mijn begeleiding is no-nonsense. We stellen heldere doelen en inventariseren eerst de huidige situatie. Om deze scherp te krijgen verzorg ik desgewenst gestructureerde interviews. Mogelijkheden voor quick wins worden door mij altijd per omgaande teruggekoppeld. Mijn rapportage bevat verbetersuggesties én trotspunten en hoe je die als ‘brands’ kunt gebruiken in je (arbeids)marktcampagnes.

Informeer vrijblijvend naar actuele subsidie- en vergoedingsmogelijkheden voor loopbaantrajecten en HR aan Zee diensten ter bevordering van een actief leer- en ontwikkelklimaat.