Kim, zorgprofessional: “Yes, ik heb een nieuwe baan! Mijn loopbaantraject bij Paulien was echt zo ontzettend leuk en leerzaam. Paulien is zo’n leuke en inspirerende vrouw, waar ik heel veel van geleerd heb. Door haar ben ik weer in mijn kracht gaan staan en durfde ik de sollicitaties bij nieuwe uitdagingen, met gemak aan. Echt een aanrader voor iedereen!”

Onder het kopje ‘Over’ vind je reviews en bovendien interessante vergoedingsmogelijkheden.

Mijn werkwijze

Bij HR aan Zee werk ik altijd inside-out. Of het nu gaat om een persoon of een organisatie, we gaan altijd eerst terug naar de unieke krachtpunten. Deze maken we helder waarna we ze ‘branden’ om naar buiten toe sterk en trefzeker te kunnen shinen. Mijn werkwijze is geënt op de positieve psychologie en jarenlang gefinetuned in diverse grote en kleinere organisaties. 

Loopbaancoaching
Bij een loopbaantraject starten we met de zoektocht naar jou en wat jou van binnen drijft en naar je passies en talenten. Hiervoor gebruiken we allerlei oefeningen. Eventuele blokkades ruimen we op. De sfeer is ontspannen. Er wordt doorgaans hard gewerkt; met een lach en soms ook een traan. Zodra je energie weer lekker stroomt zetten we samen jouw loopbaankoers op de rit. Dit is bij het complete traject ongeveer halverwege. We maken dan een concreet plan, zo nodig voorzien van tussenstappen en ontwikkelacties. Aan het eind van het traject weet je wat je wilt en waard bent en koers je trefzeker naar jouw nieuwe werkgeluk!

HR Partner
Als HR-partner werk ik volledig op maat. Door mijn senioriteit in het vak is er veel mogelijk. Als HR businesspartner werk ik resultaatgericht, verbindend en organisatiesensitief. Mijn cultuurtrajecten noem ik wel eens gekscherend Happy Results trajecten. Ze resulteren namelijk in meer werkgeluk én in organisatiesucces. Mijn begeleiding is no-nonsense. We stellen heldere doelen en inventariseren eerst de huidige situatie. Om deze scherp te krijgen verzorg ik desgewenst gestructureerde interviews. Mogelijkheden voor quick wins worden door mij altijd per omgaande teruggekoppeld. Mijn rapportage bevat verbetersuggesties én trotspunten en hoe je die als ‘brands’ kunt gebruiken in je (arbeids)marktcampagnes.

‘KAPITEIN VAN JE EIGEN SCHIP’ is een studiemotivatie-traject voor jongeren van 12-18 jaar. Het vergroot de mentale weerbaarheid en het zelfbewustzijn van kwetsbare jongeren. Een structurele kwaliteitskeuze die past in de menukaart van het ministerie van OCW.